Janet Herraiz

Ik ben een optimistische teamspeler. Getrouwd en met drie kinderen wil ik een moderne moeder zijn die het beste haalt uit tradities en de juiste normen en waarden. Als interglot en cultureel antropoloog ben ik zeer geïnteresseerd in wat mensen drijft en waarom ze de dingen doen zoals zij ze doen.

Mijn sales ervaring heb ik opgedaan in de functie van Export Manager bij multinationals in voedingsmiddelen en gifts. Gedurende een periode van 15 jaar heb ik deze rol vervuld in Zuid Amerika, Zuid- en Oost Europa, Scandinavië en het Caribisch gebied. Vervolgens ben ik binnen Nederland de Direct Sales wereld binnen gestapt. Eerst als verkoper toen als leidinggevende en vervolgens als trainer.

Als strategisch opleidingskundige word ik vaak ingezet bij projecten waar het ontwikkelen van mensen een boost geeft aan hun welzijn en welvaart. Ik werk graag binnen organisaties en met mensen met lef, die hun eigen cultuur kunnen en durven te bevragen en vol dynamiek aan eigen verbeterpunten willen werken. Ik ben graag onderdeel van een team dat samenwerkt aan deze verbeterpunten om het optimale resultaat te bereiken.

Mijn trainingen zijn energiek en vol van story telling. De werkvormen die ik gebruik zijn zeer praktijk gericht en halen mensen uit hun comfortzone. Ik werk dan ook graag met mensen die hun eigen resultaten maar ook hun welzijn in de vorm van mindset en controle over eigen kunnen en doen willen verbeteren. U mag mij altijd contacten voor vragen op het gebied van Verandermanagement, Teambuilding, (Direct) Sales, Mindset en Motivatie trainingen.