Daniëlla Karsijns

Ik ben een ‘doener’, sociaal en blij mens. Het is mijn missie om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling van organisaties en hun medewerkers. Ik ga serieus en respectvol met mensen, met gevoelens en met mijn werk om. Ik heb een groot invoelend vermogen. Daarnaast heb ik de behoefte niet in gevoelens te blijven hangen maar verder te gaan. En er wat positiefs mee te doen!

Als HRD adviseur/ learning consultant werk ik graag met en voor mensen. Dit doe ik binnen het bedrijfsleven en de overheid voor juridisch-, financieel-, fiscaal professionals, management, bestuur en beleidsmakers.

Het is mijn passie en ambitie om mensen en organisaties te kunnen laten groeien en met elkaar te verbinden. Ik vind het de kunst om erachter te komen welke ontwikkelvraagstukken er nu écht binnen organisaties leven of welke individuele leerdoelen hun medewerkers hebben. Door goed te luisteren, nieuwsgierig te zijn en soms te confronteren is dit een uitdaging die ik niet uit de weg ga. Ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel en denk in oplossingen. Elke ontwikkelvraag is anders en in co-creatie met mijn klanten en mijn brede netwerk aan trainers en vakspecialisten resulteert dit altijd wel in een passende oplossing. Een interventie, traject of programma, waar ontwikkeling en groei centraal staan en waarbij de verbinding met de dagelijkse werkpraktijk, de persoonlijke doelen en de organisatiedoelen altijd het uitganspunt zijn.