Wendy Grandjean

Ik ben woonachtig in Oosterhout en moeder met een heerlijk gezin bestaande uit man, 2 kinderen en 2 konijnen. Vanuit mijn opleiding en werkervaring heb ik een marketing en sales achtergrond. Sinds ruim 10 jaar ontwikkel ik managers en medewerkers binnen diverse organisaties om hun competenties en persoonlijke effectiviteit te verbeteren.

Mijn expertise ligt op het gebied van:

– management ontwikkeling
– verbeteren van communicatie en samenwerking, DISC gecertificeerd
– verkoopaanpak, commerciële vaardigheden en klantgerichtheid
– ontwikkeling en inzet van blended learning programma’s (e-learning, virtual classrooms)
– loopbaanbegeleiding en sollicitatietraining en personal branding
– werving en selectie van commercieel talent

In mijn werk heb ik veel aandacht voor het gedrag van mensen en de omgevingsfactoren die daar invloed op uitoefenen. DISC is een van de modellen die ik graag inzet, omdat het mensen helpt snel een duidelijk inzicht te krijgen in voorkeursgedrag, communicatie, wat ze motiveert en waar hun kracht ligt.

In 2014 heb ik een opleiding gedaan om virtuele trainingen te kunnen ontwikkelen en te faciliteren. In een virtual classroom, hebben deelnemers en trainer live contact met elkaar. Deze mogelijkheid is een waardevol verlengstuk voor onze dienstverlening. Een live virtuele training kan op zichzelf staan, maar kan ook in combinatie met klassikaal trainen en/of e-learning een mooie vorm van blended learning bieden aan onze opdrachtgevers. Dit heeft vele voordelen zoals een groter leereffect, minder kosten en een betere transfer naar de praktijk.

Mijn trainingen zijn praktijk gericht, zeer interactief, resultaatgericht. Het fun aspect mag uiteraard ook niet ontbreken!

Persoonlijke eigenschappen
– Denken in creatieve oplossingen
– Humor
– Durven kritisch te zijn
– Professioneel en klantgericht
– Oprechte interesse in anderen en inlevingsvermogen