Financieel

Uw strategische partner in het ontwikkelen van financieel professionals

Heeft uw organisatie professionals in dienst op het gebied van accounting, financieel management en/of belastingadvies? Dan weet u dat zij goed
op de hoogte moeten zijn van de voortdurend veranderende wet- en regelgeving. Zij dienen hun PE-punten* te behalen, te voldoen aan de eisen van de AFM, cliënten optimaal te adviseren en commerciële kansen te verzilveren. Dit terwijl de concurrentie toeneemt en er steeds meer geautomatiseerd wordt.

Hoe kunt u uw team – bestaande uit jonge talenten en ervaren professionals – optimaal ondersteunen bij deze uitdagingen? Xcdes heeft alles in huis om uw mensen te helpen zich te ontwikkelen.

Voor de financieel professionals verzorgt Xcdes vak/kennis-, vaardigheids- en gedragstrainingen. Bij voorkeur ontwikkelen wij deze in co-creatie en passend bij de ontwikkel vraagstukken van onze klanten. Toch merken wij steeds vaker dat klanten suggesties van ons willen ontvangen. Wij hebben een aantal trainingssuggesties voor u op een rijtje gezet:

 

Contact opnemen kan op verschillende manieren:
• U kunt met de mensen van Xcdes persoonlijk in contact komen op hun mobiel, via email of Linkedin
• U kunt uw vraag via ons contactformulier stellen
• In alle gevallen zullen wij zo snel mogelijk antwoord geven op uw vraag en zijn wij altijd geïnteresseerd in u en uw organisatie.

* Xcdes is door de ‘Nederlandse Beroepsvereniging voor Accountants (de NBA) geaccrediteerd als PE-instelling.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel de mensen van Xcdes

Meer informatie over "Financieel"?
Vul dan onderstaand formulier in: