Business to Business

Uw strategische partner in het ontwikkelen van B2B professionals

Uw mensen bewegen zich in een markt waarin klanten steeds kritischer worden en de concurrentie niet stil staat. In hoeverre hebben uw commerciële mensen en hun leidinggevenden de competenties om in te spelen op deze veranderingen? Zijn uw mensen in staat het verkoopproces en hun methodiek aan te passen aan deze veranderingen? Is uw salesorganisatie ingericht op de wensen van uw klant? En halen uw mensen het optimale rendement uit hun activiteiten?

Xcdes werkt samen met u aan een oplossing op maat. Uw salesorganisatie en het koopproces van uw klant, staan daarbij centraal. We bouwen met u aan de optimale inrichting van uw salesorganisatie en een uniek verkoopproces dat naadloos aansluit op de behoefte van uw klant. We helpen uw commerciële professionals en hun leidinggevenden in de ontwikkeling van de hiervoor benodigde competenties. De borging hiervan is bepalend of het gewenste rendement ook daadwerkelijk wordt behaald. Onze Talent Monitor kan u daarbij ondersteunen.

Contact opnemen kan op verschillende manieren:
• U kunt met de mensen van Xcdes persoonlijk in contact komen op hun mobiel, via email of Linkedin
• U kunt uw vraag via ons contactformulier stellen
• In alle gevallen zullen wij zo snel mogelijk antwoord geven op uw vraag en zijn wij altijd geïnteresseerd in u en uw organisatie.

Neem contact op via onderstaand formulier of bel de mensen van Xcdes

Meer informatie over "Business to Business"?
Vul dan onderstaand formulier in: